Machinefabriek Emmen logo
 

Machinefabriek Emmen B.V.
Phileas Foggstraat 35
7825 AK Emmen
Tel: +31591630888
E-mail: info@mfemmen.nl

 
 
 
 
 
 
 
 

Infratechniek

Machinefabriek Emmen: innovatief denken en doen bij infratechniek.

Bruggen, sluizen, stuwen en gemalen, daarvoor kunt u bij Machinefabriek Emmen terecht. Variërend van onder andere afsluitbroominstallaties tot (nood)bruggen, en bewegingswerken.

Bij Machinefabriek Emmen heeft u alle disciplines in een hand van ontwerp, engineering en produceren tot montage. Desgewenst nemen we ook het onderhoud of inspectie’s voor u uit handen.

 

Storingsdienst 24/7

Voor calamiteiten of storingen kunt u altijd onze eigen onderhoudsdienst bellen, welke 24/7 voor u ter beschikking staat. Met een moderne, goed uitgeruste werkplaats en een uitgebreid team van professionals gaan we flexibel en klantgericht voor u aan de slag.

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Of het nu om staal, roestvaststaal, aluminium of composiet gaat, Machinefabriek Emmen heeft als totaal oplosser altijd een passende oplossing voor uw vraag. Ons motto is dan ook: “Innovatief denken en doen”.

Engineering

Bij infratechniek voert Machinefabriek Emmen alle voortkomende engineerswerkzaamheden zelf uit.

Onze engineers beschikken over een ruime ervaring in de hiervoor genoemde disciplines.

We werken met de nieuwste 3D, CAD en Cam software.

Verder kan het krachtenspel op onderdelen gesimuleerd worden en het ontwerp voor productie en toepassing kritisch worden beoordeeld met de Eindige Elementen Methode (EEM). Dit geldt niet alleen voor het maken van detailtekeningen bij nieuwbouw of reparatie, maar ook het geven van technische adviezen en het maken van complexe berekeningen. Ook dit behoort tot de diensten van Machinefabriek Emmen.

Brug in Rijswijk

Brug in Rijswijk

Brug in Almere

Brug in Almere

Brug in Stavoren

Brug in Stavoren