Home > Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu (KAM) zijn essentiële aspecten bij de uitvoering van ons werk. Het KAM beleid is daarom geïntegreerd in het algemene beleid van Machinefabriek Emmen.

Als Machinefabriek Emmen hebben we ervoor gekozen onze werkwijzen op basis van onze processen vast te leggen in een KAM handboek, waarbij deze aspecten integraal worden meegenomen. Het handboek bevat alle binnen Machinefabriek Emmen gewenste procedures, formulieren en instructies, benodigd om de organisatie te kunnen aansturen, bewaken en verbeteren.

Het kwaliteitssysteem en de implementatie ervan zijn gecertificeerd op basis van EN ISO 9001:2015. Het Arbosysteem voldoet aan de Arbowet en is op basis van de VCA** versie 2015/5.1 gecertificeerd.

Het KAM systeem is niet de enige maatregel die Machinefabriek Emmen neemt om de kwaliteit van de producten te waarborgen. EN ISO 9001 heeft geen betrekking op het lasproces en daarom is Machinefabriek Emmen ook gecertificeerd volgens de volgende normen; EN 1090-1 EXC-41090-2 EXC-4EN-ISO 3834-2,  DIN 2303 Q2-BK2 en DIN-EN 15085-2-CL1.

Machinefabriek Emmen is tevens in bezit de door Lloyds Register uitgegeven overstempelbevoegdheid.

Machinefabriek Emmen is bereidt om in overleg extra certificaten te behalen wanneer dat gewenst of vereist is voor het produceren van uw producten.


Certificaten


Verklaringen